-32%
,

Kufje per Call Center ose Videkonferenca me dalje USB


Kufjet Arealer jane me fish dhe lidhen me kompjuterin ose laptopin ne formen e USB.

Jane te pershtatshme per te gjitha sistemet operative qe operojne ne PC dhe ne Laptop.

Me mikrofon te instaluar,i cili eshte krijuar me teknologjin me te mire per fshirjen e zhurmave dhe te zerit me te paster. Mikrofoni mund te kthehet 360° dhe te levizi majtas-djathtas.

Butona per fikjen e zerit(mute) dhe per volumin.

Kufjet jane bere nga pambuku estetik i cilesis se larte,i cili jep pershtatje me te mire me lekuren dhe zero shqetesime nese i mbani vendosur per nje kohe te gjate.

Shume te pershtatshme per ata/o qe punojne ne call center ose qe luajne video lojera.

KUJDES!!!!!

Kufjet NUK lidhen me bluetooth, me smartphone apo tablet.

1,690 L 2,490 L

SHOPPING CART

close