, , ,

Kufje per Iphone Lightening


Kufje kufjesh JBC 079A Iphone 7 8 X Xs Xr,11:
1. Tingull i shkëlqyeshëm
2. Çmimet te pranueshme
3. Të gjithë artikujt para dërgimit janë testuar

Si të përdorni:
-Vidhni kufjet e Lightening në Iphone
-Pritni derisa të jetë në dispozicion Dritarja Pop-Up
-Ndizni Bluetooth
-Kërkoni / Kërkoni në cilësimet Bluetooth për emrin e pajisjes JBC, pastaj klikoni Lidhu dhe telefoni do të lidhet automatikisht

700 L

SHOPPING CART

close