,

Konvertues HDMI-AV


Mundeson lidhjen analoge te perebere ne daljen HDMi 1080p e shfaqur ne HDTV. Siguroni perpunim te perparuar te sinjalit me saktesi te madhe , ngjyra, detaje dhe rezolucione te larta.

 

1,200 L

SHOPPING CART

close