-58%

Xham Mbrojtës Full 5D per Iphone


Xham mbrojtës i ekranit nga goditjet dhe gërvishtjet ,me një skaj të hollë të lakuar siguron rezistencë ndaj konsumit dhe e mbron nga rënia. 

Dizajni i specializuar 

I përshtashëm për :

Iphone 7/8G  bardhë/zi

Iphone 7/8 Plus   bardhë/zi

Iphone Xr/Xs/Xmax

Iphone 11/11Pro/11 Pro max

Iphone 12 mini/12/12 pro/12 Pro max

Iphone 13 mini/13/13 pro/13 Pro max

290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori:

SHOPPING CART

close