,

Mikrofon wireless me bluetooth WS-669


 1. Butonat e rregullimit profesional Treble / Bass / Volume / Father / Reverb mund të rregullohen nga mikrofoni.
  2. Mikrofoni pa tel Bluetooth dhe altoparlantët dy në një, pa lidhje shtesë për të punuar në mënyrë të pavarur.
  3. Koka e mikrofonit ka tre përpunime të zvogëlimit të zhurmës, nxjerr në pah më efektive zërin tuaj të bukur.
  4.1800mAh bateri deri në 6 orë të kënduar, shijoni efektin e telefonit inteligjent karaoke APP KTV.
  5. Përputhshmëria, e përshtatshme për telefonat inteligjent iOS dhe Android, PC tabletët iPad, Bluetooth etj.
  6. Për shumë qëllime: altoparlantë me Bluetooth, këndim karaoke, audio makine, regjistrim muzikor, intervista, podkast etj.
  7. Të gjitha aplikacionet ideale të zërit për të kënduar mund të përdoren si altoparlantë Bluetooth.

1,600 L