,

Kufje me mikrofon për videolojra Tucci TC-L760MV


 • Karakteristikat e përgjithshme
  Marka: Tucci
  Modeli: L760MV
  Lidhës: Dyfishtë 3.5 mm Jack (mikrofon dhe kufje)
  Gjatësia e kabllit: rreth 1.8m
  Pëlhurë kordoni
  Pavionet dhe harqet e mbushura
  EAN: 971355107600

1,200 L

SHOPPING CART

close