, , , ,

Baseus Square Bar Shenues Numri Telefoni


Targë me numër parkimi të përkohshëm në Square Bar

Dy numra telefoni

Parkim i sigurt

Material metalik

Ofron cilësi të imët për t’u përshtatur me brendësinë e makinës.

Paracaktimi i dy telefonave

Numrat për ndarjen familjare

Thjesht rrokullisni numrat për të ndryshuar numrat e telefonit në një sekondë.

Baza e veçantë tërhiqet magnetikisht nga targa, duke e bërë targën të përshtatshme për t’u vendosur dhe hequr.

E dukshme në 3 metra

Më e ndritshme gjatë natës

Veshja fluoreshente rezistente ndaj diellit e bën më të lehtë njohjen e numrave gjatë natës ose në dritë të ulët.

Numra të palidhur dhe të shkëputshëm

Numrat janë të vështirë të bien pasi futen në folenë e numrave dhe mund të hiqen dhe rregullohen sipas dëshirës.

1,190 L

SHOPPING CART

close