, , ,

Baseus Horizontal Screen Gravity Car Mobile Holder


Pozicionimi horizontal
Super i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur
Zbatohet për telefonat nga 4.7 deri 6.5 inç
Kënd i rregullueshëm me rrotullim 360 gradë
Këmbë mbështetëse silikoni me 4 pika për qëndrueshmëri dhe siguri në rrugë.
Projektim i ri i konstruksionit me ingranazhe precize të katërfishta.
Dizajni i harkut të krahut fiksues
Metoda e fortë e fiksimit të ngjitësit 3M – e rregullt dhe e sigurt

1,200 L

SHOPPING CART

close