,

Karikues USB makine


  • 2 karikues USB makine,
  • karikues energjie USB 3.1A dhe QC3.0,
  • karikim i shpejtë,
  • kontroll i mirë i temperaturës
  • Për një karikim efikas dhe të sigurt I pajtueshëm me pajisjet e karikimit
  • Hyrja: Dalja DC 12-24V: USB DC 5V-3.1A, 15W maks
  • Dalja: USB QC 3.0 DC 5V-3.1A / 9V-2A / 12V-1.5A 18W

800 L

SHOPPING CART

close