,

Mbajtëse telefoni në makinë

Availability:

S’ka stok


  • TIPARET E PRODUKTIT: Sistemi i montimit ELV Easy bllokon me një prekje dhe e lëshon pajisjen vetëm me një shtypje të gishtit, Leva e mbylljes me dy hapa siguron mbështetje shtesë të montimit për sipërfaqe të shumta.
  • HYRJE E LEHT: Këmba e poshtme e ridizenjuar siguron hyrjen në të gjitha portat e pajisjes tuaj.

600 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close