, ,

Mini A8 -Pajisja Gjurmuese GSM / GPRS / GPS


  • Gjurmues  GPS anti-vjedhje.
  • Bateri te rikarikueshme zgjat deri ne 30 ore.
  • Kapacitet 500mAh.

Mini A8  Gjurmues ne kohe reale me cilesi te larte.

Pajisja ndjekëse në kohë reale eshte e pajisur me butonin SOS.

Gjurmuesi GSM / GPRS / LBS është krijuar për t’u përdorur në çdo automjet për të gjetur vendndodhjen e tyre, të tilla si makina, anijet,motorr, kamionë, për furgonët dhe makineritë e ndërtimit dhe shumë më tepër.

Mundësitë e ndjekjes së drejtpërdrejtë janë të pakufishme.

Kjo është veçanërisht e dobishme nëse automjeti juaj, kafshët shtëpiake ose sendet tuaja janë vjedhur.

Koha për të shijuar përfitimet që sjell kjo gjurmues GSM / GPRS / LBS!

2,400 L

Specifika:

Lloji Gjurmues  LBS ANTI
Material Plastike
Ngjyra e zeze
Frekuenca GMS 900MHz / 1800MHz ose 850MHz / 1900MHz.
Tensioni i hyrjes DC 5V
Bateri 3.7V 350mAh Li-ion
Temperatura e punës -20 gradë – +55 gradë
Madhësia 3.2 * 4.3 * 1.4cm / 1.3 * 1.7 * 0.5 “
Pesha neto 0,025 kg / 0,9oz

Menyra e perdorimit

Gjurmuesi aktivizohet ne disa hapa të thjeshtë.

Vendosni një kartë SIM të telefonit celular në pajisje. Fshih pajisjen atje ku nuk mund të shihet.

Ndezja: hapni pjesen  e pasme, vendosni kartën SIM në ndenjëset, pastaj ndizet automatikisht.

Kur nisni, treguesi do të ndizet për 10 sekonda, pasi treguesi është i fikur, mbuloni mbulesën e pasme, atëherë mund të përdoret.

Monitorimi i mjedisit: duke filluar normalisht, thirrni numrin e alarmit, do të jetë e lehtë të dëgjoni situatën brenda 10 metrave rreth makinës pasi të keni pritur për pesë sekonda.

Formimi i numrit të kontrollit të zërit: përdorni telefona celularë ose linja fikse për të kaluar numrin e kartës SIM në alarm, mbyllni makinën kur dëgjoni tingullin e makinës rreth 3 sekonda, dhe kjo do të thotë se vendoset me sukses.

Kur ka një zë mbi 45 db brenda 10 metrave rreth alarmit, thirrja do të bëhet automatikisht numri i thirrjes që keni vendosur më parë.

Dërgoni 0000 SMS për të çaktivizuar funksionin e kontrollit të zërit.

Dërgoni 1111 SMS për të aktivizuar funksionin e kontrollit të zërit.

Telefonata urgjente SOS: Redaktoni përmbajtjen e mesazheve shkronjat e mëdha “SOS” në alarm, shtypni drejtpërdrejt butonin SOS mbi tre sekonda pas suksesit të vendosjes.

SHOPPING CART

close