, , , , , , ,

Fishe Lightening to AUX Audio


Kablli aux është i pajtueshëm me iPhone, duke ju mundësuar të luani audio nga pajisja juaj në stereon e makinës suaj, kufjet, sistemin Hi-Fi, stereo kompjuterike, MP3, altoparlant Bluetooth ose ndonjë portë aux 3.5 mm ose pajisje të tjera dalëse 3.5 mm të përputhshme.

600 L

  • Degjoni muzikë të pandërprerë gjatë udhetimit me makine.
    Ky kabëll Lightening në AUX ju largon shqetësimet se si ta lidhni iPhone tuaj me makinën tuaj. Përdorni këtë kabllo AUX dhe shijoni muzikë të pandërprerë gjatë udhetimit me makine.
  • Përshtatet në të gjithë portin standard 3.5 mm aux
    Lidhësit e përparuar të integruar sigurojnë një kontakt më të mirë dhe transmetimin e zërit pa humbje, duke siguruar transmetim të përsosur të muzikës dhe cilësi të zërit te qarte, që ju lejon të doni dhe të shijoni muzikë.

SHOPPING CART

close