,

Fishe Audio R116


Karakteristikat:
1. Cilësia e zërit stereo
Material bakri me mbrojtje të dyfishtë, me pastërti të lartë dhe lidhje të qëndrueshme të veshura me ar. Transmeton në mënyrë të përsosur audio stereo për zë me cilësi të lartë, duke siguruar besueshmëri dhe transmetim audio pa humbje.
2. Përputhshmëria e gjerë
Mund të zbatohet në të gjitha pajisjet TRRS me 4 pole, duke përfshirë iOS dhe Smartphone Android, kufje, kufje, sisteme argëtimi në makinë dhe dalje kamere 3.5 mm AV për lidhje midis bazave 3-Pol TRRS.
3. Në përputhje me:
iOs dhe telefoni Android, tabletët dhe lojtarët MP3, stereoja e makinës, kompjuteri, kufjet, sistemi i altoparlantëve portabël ose pajisjet e tjera të daljes në përputhje me 3.5 mm.

300 L

SHOPPING CART

close