,

Adapter wireless audio


Kabllo wireless audio adapter

– 1.2 m i gjate

– Suporton bluetooth 5.0

– Suporton portat: micro , type C dhe usb 

– Furnizues me energji me USB 5V

– Veshje zinku kundra nxehtesise

900 L

SHOPPING CART

close