,

Mini Kufje me Bluetooth

Availability:

S’ka stok


Mini Kufje me Bluetooth Havit

E vogël dhe e lehtë
Bluetooth 4.1 – Çiftimi më i shpejtë
Dizajni me një buton
Cilesi Zeri HD
Performancë e qëndrueshme dhe e shpejte
Lidhje me shumë Pajisje

Bateri 4-5 ore

1,190 L

S’ka stok

Përshkrim
Ekstreme Mini & Lehtë
Me dizajn të madhësisë së gishtit të madh dhe vetëm 0,01 lb = 5 g në peshë, kufjet Bluetooth Bluetooth HAVIT I5 ju lejon ta vishni atë në një mënyrë të rehatshme dhe të padukshme.

Dizajn miqësor për përdoruesit
Thjesht një dizajn butoni për ta ndezur / çaktivizuar, të dy butonat anësorë kontrollojnë volumin dhe këngët lehtë. Kufjet çiftohen automatikisht me pajisjen e çiftuar të fundit dhe shtypni dy herë për të rifituar numrin e fundit të thirrjes.

Performancë e qëndrueshme dhe e qëndrueshme
Miratuar versionin më të fundit 4.1 Bluetooth, të integruar në bateri 45 mAh, mbështet deri në 3 orë kohë bisede / luajtje të vazhdueshme dhe 100 orë kohë gatishmërie, konsum të ulët energjie dhe duhen vetëm 2 orë për tu ngarkuar plotësisht.

Tingull i qartë kristalor
Ndërtuar në mikrofon HD dhe siguron cilësi të zërit stereo dhe me zë të lartë. Kufjet Bluetooth Bluetooth HAVIT I5 garantojnë biseda të qarta dhe falas brenda një diapazoni pune deri në 10m = 32.8ft. (Ju lutemi sigurohuni që të mos ketë asnjë pengesë midis kufjeve dhe telefonit tuaj.)

Çiftimi më i shpejtë
Teknologji e përparuar Bluetooth 4.1, konsum më i ulët i energjisë dhe çiftim më i shpejtë.

Ndihma e shpejtë e zërit
Do të ketë njoftim me zë kur kufja është ndezur / çaktivizuar, çiftuar, me bateri të ulët ose numrin e telefonit të thirrjeve hyrëse.

Lidhjet me shumë pika
Kufjet mini Bluetooth I5 lejojnë dy lidhje Bluetooth me pajisjet.

Treguesi i baterisë në ekran (vetëm IOS)
Ekziston treguesi i baterisë në ekran kur kufjet çiftëzohen me iPhone / iPad. (Vetëm pajisjet IOS).

Përputhshmëria Universale
I pajtueshëm me të gjithë telefonat / pajisjet që kanë veçori Bluetooth – iPhone, iPad, Samsung, BlackBerry, Motorola, Nokia, Windows Phone, Sony, HTC, Huawei, LG, ZTE dhe më shumë.

Kategori: ,

SHOPPING CART

close