,

Mikrofon me wireless dhe bluetooth DS-878


Metoda e lidhjes: Bluetooth / disku U / karta AUX / TF

Stili: mikrofoni i dorës

Bërësi: Mikrofoni i kondensatorit

Përdorimi: Vendosja e Mikrofonit Karaoke

Lloji: Mikrofon i vetëm

Paketimi pa tel: Po

Tensioni i ngarkimit: DC5V 0.8A

Altoparlanti: altoparlantë magnetikë 45 inç

Ngjyrat: Ari, blu, e zezë, ari i trëndafilit

1,600 L

SHOPPING CART

close