,

HDMI to VGA Adapter


Konverter aktiv HDTV HDMI në VGA Adapter (Mashkull në Femër) me Audio për PC, Monitor, Projektor, HDTV, Xbox dhe më shumë

Përshtatësi i lehtë dhe i lëvizshëm HDMI në VGA lidh një pajisje të përputhshme HDMI me një monitor ose projektor me portin VGA;

Kërkohet një kabëll VGA (shitet veçmas)

Çipi i integruar aktiv IC përmirëson pajtueshmërinë.

900 L

SHOPPING CART

close