, , ,

Fishë karikimi Audio Lightening


Fishe karikimi Lightening në 3.5 mm aux 

Ky adaptor shndërron Lightening në porten aux 3.5 mm kështu që ju mund të lidhni kufjet në iphone tuaj. dhe ka gjithashtu portë rrufeje që të mund të karikoni akoma baterinë e iphone ndërsa përdorni këtë adaptor.

900 L

SHOPPING CART

close