, , ,

Kabull Audio Awei CL-116L


Gjatësia: 1 metër – Fish antioksidues, dizajn me besueshmëri të lartë dhe shtresë alumini të klasit të lartë për të rritur funksionin e mbrojtjes në mënyrë që të shmanget ndërhyrja dhe gjithashtu të sigurohet transmetimi i përsosur i sinjalit.

Gjerësisht i përshtatshëm me pajisjet Apple

Fish standarde ndërkombëtare 3,5 mm, super e përputhshme me ndërfaqen Car Aux, Altoparlantët dhe të gjitha pajisjet që mund të përdoren në prizën 4,5 mm.

Teli anaerobik i bakrit mund të bëjë rigjenerimin  e zërit të kufjeve.

690 L

Specifikat:

Emri i markës: AWEI

Modeli: CL-116L 

Gjatësia e Kabllit: 1M

Karakteristikat:

1: Fish audio përshtatës

2: Transmetim i qëndrueshëm  i sinjalit

3: Tingull i plotë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close