Wi-Fi Range Extender TP-Link


Wi-Fi Range Extender TP-Link

Modaliteti Range Extender rrit sinjalin pa tel në zonat e paarritshme ose të vështira për t’u lidhur

Madhësia në miniaturë dhe dizajni i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibël

Zgjero lehtësisht mbulimin me valë me një shtypje të butonit Range Extender

Porta Ethernet lejon që Extender të funksionojë si një përshtatës me valë për të lidhur pajisjet me tela

 Aplikacioni Tether lejon akses dhe menaxhim të lehtë duke përdorur çdo pajisje celulare

Funksioni i kontrollit LED përfshin një modalitet nate për gjumë të qetë

2,800 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close