,

TESTUES RRJETI XQ-350 RJ-45 RJ-11


Testues i rrjetit XQ 350

Gjurmues teli për LAN Ethernet BNC RJ45 RJ11

Gjurmues i kabllove dore me kufje

Testues i kabllove telefonik me ndjeshmëri të lartë

Transmetim sinjali deri ne 3km 

Vjen me kufje të përdorshme në situata me zhurmë

PER ME SHUME DETAJE SHIKONI PERSHKRIMIN ME POSHTE

2,990 L

-Ndjeshmëri e lartë dhe aftësi e fortë kundër bllokimit për identifikimin e shpejtë midis shumë telave, të telit me probleme

-Mund të përdoret për të gjurmuar një gamë të gjerë kabllosh, duke përfshirë tela telefonike, kabllo të rrjetit kompjuterik, kabllo TV dhe tela të tjerë elektrikë me rrymë të dobët.

-Vjen me një dritë në majë, e cila është shumë e përshtatshme.

-Ka shumë funksione të dobishme si testimi i vazhdimësisë, grupimi i sekuencës së kabllove të rrjetit, testimi i qarkut të hapur/të shkurtër dhe testimi i nivelit DC.

Skanim automatik dhe efikas për lidhjet e humbura, kabllon e çrregullt, qarkun e hapur dhe të shkurtër

Detaje te tjera jane:

-Rryma maksimale e punës: emetuesi: <=10mA; Marrësi: <=30 mA .

-Gjendja elektrike e daljes së sinjalit: 8Vp-p.

-Formati i transmetimit të sinjalit: impuls me shumë frekuencë.

-Largësia e transmetimit të sinjalit: >=3km.

-Fuqia: Bateri DC 9V (NUK përfshihet)

-Jetëgjatësia e baterisë: 50 orë dhe me shume

-Materiali: plastikë ABS

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close