,

Adaptor USB 3.0 ne porte rrjeti rj-45


Transmetim i Shpejtë USB 3.0 Ad RJ45 Përshtatësi Ethernet mbështet 10/100/1000 Mbps me shpejtësi të shpejtë USB 3.0 dhe është gjithashtu i pajtueshëm me USB 2.0 dhe USB 1.1. Shënim: Për të arritur 1Gbps, sigurohuni që të përdorni kabllot Ethernet CAT6 dhe lart.

1,500 L

 Mbështet Windows (32/64 bit) 8/7 / Vista / XP, Mac OS 10.5 /10.6/10.7/10.8/10.9/10.10/10.12. Nuk mbështet sistemin Windows RT ose Android.

SHPEJT SE sa WiFi: Azhurnoni në shpejtësinë me tela Gigabit përmes USB. Kjo zgjidhje e shpejtë USB 3.0 Gigabit e mundësuar nga chipset ASIX AX88179 ofron më shumë performancë dhe qëndrueshmëri sesa shumica e rrjeteve WiFi

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close