Mini A8 GPS për makinën


  • Furnizimi me energji elektrike: LiPo 500 mAh bateri 3.7V
  • Brezi i frekuencës GSM 850/900/1800 / 1900MHZ (të gjitha rrjetet)
  • Një kartë SIM:
  • Temperatura e ruajtjes: – 40 ° C deri + 85 ° C
  • Temperatura e punës: – 20 ° C deri + 55 ° C
  • Lagështia: 5% – 95%
  • Pesha 18g
  • Gjurmues  GPS anti-vjedhje.
  • Bateri te rikarikueshme zgjat deri ne 30 ore.
  • Kapacitet 500mAh.

 

1,900 L

MINI GPS A8 per makine eshte me nje dizajn mjaft praktik dhe te lehte ne perdorim. Ky produkt eshte projektuar per cdo lloji automjeti, per te gjurmuar vendodhjen e tyre ku do jane te destinuar te shkojne. Mund ta lidhni shume lehtesisht me telfonin tuaj dhe te monitoroni gjithcka ne cdo momente qe deshironi.
Mund ta perdori edhe ne raste kur mund t’ju vjedhin makinen tuaj ne kete menyre ju do ta gjeni shume lehte vendodhjen e makines suaj.

Menyra sesi punon ky gjurmues eshte shume e thjeshte dhe praktike. Operacioni juaj i mbikeqyrjes do te zhvillohet ne hapa te thjeshta: Duhet te vendosni nje karte SIM te telefoni celular ne pajisjen ( kartë Sim me oferte , Vodafone , Telekom, Albtelecom, etj). Dhe me pas mund ta gjurmoni ne hartë (me hartat Google Maps) në kohë reale përmes internetit.

Ju mund ta  vendosni Mini GPS A8 ne nje vend ku nuk mund te shihet dhe ne kete menyre ju jeni perhere ne djeni te vendndodhjes se makines suaj..

Ju lutemi vini re se karta në pajisje  duhet të parapagohet për thirrjet që do të bëhen.

Përgjimi me një lokator mund të instalohet në një  makinë, në shtëpi, nën një tryezë, në jakën e një qeni. Hedhja mund  të futet në një çantë shpine ose çantë për fëmijë.

Kategori: