,

IP LINK Wifi N ADSL2+Modem Router


Pajisja është projektuar për të ofruar një lidhje interneti ADSL të thjeshtë dhe me kosto efektive për rrjetin pa tel Ethernet ose IEEE 802.11n/ IEEE 802.11g/ IEEE 802.11b.

IP-WDL-RT150-P4 lidhet me një LAN Ethernet ose me kompjuter nëpërmjet portave standarde Ethernet .Lidhja ADSL bëhet duke përdorur linjë telefonike të zakonshme me konektorë standardë. Stacionet e shumta të punës mund të lidhen në rrjet dhe të lidhen me internetin duke përdorur një ndërfaqe të vetme të rrjetit të zonës së gjerë (WAN) dhe një adresë të vetme IP globale.

Përmirësimet e avancuara të sigurisë, filtri MAC, filtri IP/port, filtri URL dheACL mund të ndihmojnë për të mbrojtur rrjetin tuaj nga ndërhyrjet potencialisht shkatërruese nga agjentë keqdashës nga jashtë rrjetit tuaj.

Wizard i Utility-it të bazuar në web ofron mesazhe ndihmëse miqësore për konfigurimin. Menaxhimi i rrjetit dhe i ruterit bëhet përmes programit të bazuar në ueb, i cili mund të aksesohet përmes Ethernetit lokal duke përdorur çdo shfletues ueb.

1,490 L

Energjia : Spina e rrymës është vendi ku do të lidhni përshtatësin e rrymës.

ON/OFF: Çelësi për energjinë.

RESET: Ka dy mënyra për të rivendosur standardet e ruterit

Metoda e parë: Me ruterin të ndezur, përdorni një kunj për të shtypur dhe mbajtur butonin Reset për të paktën 5 sekonda. Dhe ruteri do të rindizet në cilësimet e tij të paracaktuara të fabrikës.

Metoda e dytë: Rivendosni cilësimin e paracaktuar nga “Maintenance-Reboot” i Utility Router’s Web-based.

1, 2, 3, 4 (LAN): Përmes portit, mund të lidhni ruterin me kompjuterin tuaj ose me pajisjet e tjera të rrjetit Ethernet.

DSL:Nëpërmjet portës, mund të lidhni ruterin me telefonin. Ose mund t’i lidhni me një ndarës të jashtëm të veçantë. 

Antena: Përdoret për funksionimin me valë dhe transmetimin e të dhënave.

WPS: Përdoret për enkriptim.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close