,

HDMI Splitter



2,500 L

Një sinjal hyrës HDMI ndahet në katër pajisje të HDMI

Mbështet 3D

Mbështetni Blu-Ray 24/50 / 60fs / HD-DVD / xvYCC

Formati dixhital audio, si DTS-HD / Dolby-trueHD / LPCM7.1 / DTS / Dolby-AC3 / DSD

Mbështetni hyrjen deri në 15metra gjatësi kabllo standarde AWG26 HDMI,

dalje deri në 25metra gjatësi të kabllit AWG26

Pa humbje të cilësisë

Instalime të lehta brenda pak minutash

Versioni HDMI: HDMI1.4a

Rezolucioni HDMI: 24/50 / 60fs / 1080P / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480P / 480i

Mbështetni formatin e ngjyrave audio: 24/30/36/48 e errët

Mbështetni formatet audio: DTS / HD / Dolby-tureHD / LPCM7.1 / DTS / Dolby-AC3 / DSD / HD HBR

Gjerësia e bandës maksimale të transmetimit

Shkalla maksimale e transmetimit: 10.2Gbps

Sinjalet hyrëse dhe dalëse TMDS: 0.5-1.5Vp-p TTL

Input Output sinjal DDC: 5Vp-p TTL

Gjatësia e kabllos hyrëse: 15m HDMI AWG26

Gjatësia e kabllit të daljes: kabllo standarde 20m AWG26 HDMI

Rryma maksimale e punës: 2A

Specifikimet e adaptorit të energjisë: Hyrja AC (50/60 Hz): 100V-240V, Dalja DC: 12V / 3A

Diapazoni i lagështisë së funksionimit: 5 deri 90% RH jo-kondensues

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close