,

Tastierë e vogël


  • Tastierë mini USB me valë, Ideale për reklamime të shpejta dhe për të kërkuar artikuj.
  • Plug dhe Luaj tastierë me të ndërtuar në miun touch-pad.
  • I pajtueshëm me shumicën e pajisjeve android dhe Mag box.
  • Punon me pajisje të tjera si TV inteligjent dhe laptop,
  • Thjesht futeni donglen USB në pajisjen tuaj dhe ndizni tastierën.
  • ka një dritë mbrapa, ideale për të parë butonat në errësirë.
  • Kërkon 2 bateri AAA.

1,400 L

SHOPPING CART

close