,

Laptop Cooling Pad N151

Availability:

S’ka stok


Pajisja sherben si baze ftohese per laptopin tuaj.

Material cilesor dhe rezistent qe mund te mbaje pesha te ndryshme.

Ventilator i fuqishem i cili funksionon ne menyre perfekte, nga ana tjeter eshte i qete, punon pa zhurme.

Ftohesi eshte i pajisur me nje buton, me te cilin mund ta fikni dhe ta ndizni, pra eshte e lehte ne perdorim pa nderlikime te teperta.

Nuk ka nevoje per ndonje instalim me mjete specifike.

1,500 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close