, , ,

USB Remax


  • Remax u ka ndihmuar konsumatorëve të kapin dhe ruajnë kujtimet e tyre për vitet e fundit.
  • Merrni lehtësisht skedarët tuaj të preferuar me vete kudo me USB Flash Drive-in portabël Cruzer Blade.
  • Përdoreni atë për të transferuar skedarë nga kompjuteri në kompjuter ose për të sjellë me vete fotografitë dhe muzikën tuaj të preferuar për t’i ndarë me miqtë dhe familjen tuaj.
  • Dhe me programin e përfshirë Remax SecureAccess, do të jeni të sigurt që skedarët tuaj privatë janë të mbrojtur dhe të sigurt.

2,000 L3,500 L


SKU: N/A Kategori: , , ,
Memorje

128GB, 256GB, 32GB, 64 Gb

SHOPPING CART

close