,

Tastier me Kabull A4TECH FKS111,200 L

Tapa çelësash Comfort Roundedge

Lehtësoni goditjet e tasteve në majë të gishtave. Ofron orë të tëra komoditeti në të shkruar.

Qasja e tasteve të nxehta multimediale

Një prekje për të hyrë në 12 funksione multimediale dhe interneti me FN+ F1 në F12.

Çelësat e gdhendura me lazer

Sigurohuni që nuk do të humbni kurrë identitetin e çelësit.

Projektimi i vrimave të kullimit

Vrimat e kullimit janë krijuar për të parandaluar derdhjen e lëngjeve nga tastiera.

Silic me elasticitet të lartë

Membrana silikoni me elasticitet të lartë për eksperiencë shtypjeje të freskët dhe komode.

Struktura kryesore e patentuar Natural_A Shape

Struktura ekskluzive e çelësit në formë Natural_A është projektuar për të imituar një pozicion të natyrshëm të shtypjes që parandalon dëmtimet e përsëritura të tendosjes (Anti-RSI) në kyçin e dorës, qafës dhe shpatullave.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close