, , ,

Sandisk 64 GB Ultra Luxe USB 3.1


Kombinoni nevojën për një mënyrë të përshtatshme për të ruajtur dhe lëvizur të dhënat tuaja me dëshirën tuaj për një pajisje mbrojtëse, elegante.

Flash drive Ultra Luxe all USB 3.1 Gen 1 i të gjitha metaleve jep shpejtësi të shpejta transferimi deri në 150 MB / s.

Kaloni më pak kohë duke pritur duke transferuar një film të gjatë për të drejtuar makinën në më pak se 30 sekonda. Dhe me deri në 256 GB hapësirë, dizajni i tij i qëndrueshëm prej metali të hedhur mban të gjithë përmbajtjen tuaj të rëndësishme në formë të bukur.

 

1,500 L

SHOPPING CART

close