, , , ,

Tastier dhe Mouse me Kabull Lenovo Lecoo


Tastiera e Setit të Lenovo Lecoo CM101 ka një dizajn te thjeshtë dhe elegant. Falë dizajnit të tij ergonomik, ju mund të përballoni të gjithë punën tuaj shumë lehtë dhe komode. Ka një sistem plug and play, kështu që mund ta përdorni pa pasur nevojë të instaloni ndonjë drejtues. Mund ta përdorni rehat në çdo kohë të ditës, pasi çelësat janë të heshtur.

Seti i tastierës dhe mausit Lenovo Lecoo CM101 USB me kabull  ka ndjeshmëri 1200 DPI. Falë sensorit të tij optik me rezolucion të lartë, ai u përgjigjet komandave tuaja
në një kohë të shkurtër. Me çelësat e tij krejtësisht të ndjeshëm, ai kryen veprime lehtësisht pa pasur nevojë ta shtypni përsëri. CM101, i cili ka një dizajn elegant që bie në sy me motivet në anën e tij, është një produkt që mund të mbahet me të dyja duart dhe është projektuar duke pasur parasysh strukturën anatomike të dorës suaj. Sipërfaqja e saj e lakuar mbështet gishtat dhe nuk krijon lodhje ne perdorim.

1,490 L

SHOPPING CART

close