-50%
, , , ,

Tastier dhe mouse me usb wireless Mini Bluetooth Keyboard


Tastierë me valë 2.4G + ekran me prekje
Teknologjia e kërcimit me frekuencë wireless 2.4G, gjerësi bande të lartë dhe qëndrueshmëri të lartë
Funksioni automatik i gjumit dhe zgjimit
Tastierë multifunksionale mini dore QWERTY me çelës kontrolli multimedial dhe çelës kontrolli lojërash
Bateria e rikarikueshme e litiumit e integruar, në gatishmëri për një kohë të gjatë
Mbështetni Android, Windows, Mac, OS, Linux dhe shumë sisteme të tjera operative
Distanca e kontrollit është deri në 15M
Me funksionin e dritës së pasme, përdorni natën pa pengesa
Miu 3D për të arritur performancën tradicionale të miut optik: rezolucion i lartë (160DPI), shpejtësi e lartë (125 korniza / sek), pa lëvizje, mund të arrijë lëvizje të vazhdueshme me një pixel të vetëm, duke lëvizur shpejt nën klikimin e saktë të pozicionimit;
Plug and play, instalim falas i diskut, i krijuar për optimizimin e personalizimit të sistemit Android, realizimi i plotë i aplikacioneve inteligjente të ndërveprimit njeri-kompjuter, përmirësojnë përvojën e përdoruesit.
Kontroll i thjeshtë dhe intuitiv, i thjeshtë për t’u përdorur, i thjeshtë intuitiv i qëndrimit të përdoruesit, përdoruesi i ri mund të jetë shpejt i aftë në përdorim, të moshuarit dhe fëmijët nuk kanë asnjë pengesë për të vepruar.
Specifikimet:

Çip i kontrollit pa tel: Integrimi i marrësit wireless 2.4G
Numri i çelësave: 92 çelës
Distanca e telekomandës: 10M

990 L 1,990 L

SHOPPING CART

close