, , ,

Koke Karikimi Apple Macbook 87W


Përshtatësi i energjisë USB-C 87W per macbook ofron karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. Është karikues PD i tipit C me dalje multi: mund të karikojë, sinkronizojë dhe transferojë lehtësisht të dhënat për Apple Macbook Pro 15 inç të vitit 2016. ,13-inç,12-inç. Përshtatës i tipit c 87W eshte bere nga materiale me cilësi të lartë dhe me mbrojtje sigurie të OCP,OLP,OSP,OTP, është i pajisur me teknologji të avancuar PD, i përdorur gjerësisht për laptop, kompjuter,smartphone, tabletë të mbështetur nga Type-C dhe më shumë.Me chip sigurie te instaluar.

3,390 L

SHOPPING CART

close