,

ZORNWEE MOUSE GM03


Zornwee GM03 është një maus me tela që lidhet me kompjuterin apo laptopin nëpërmjet një kablloje USB. Ka një sensor optik që ofron saktësi të mirë dhe e bën atë ideal për përdorim të përditshëm. Me dizajn unik ergonomik qe e bene me te rehatshem ne perdorim.

 

790 L

SHOPPING CART

close