, ,

Maus Mechanical Gaming


Maus Mechanical Gaming

  • Memoria në bord, katër mënyra: memorie e integruar me kapacitet të madh 32KB, mund të shkruhen katër konfigurime; 
  • Gjashtë shpejtësi, të rregullueshme sipas dëshirës: 1000-1600-2400-3200-4800-7200DPI, të përshtatshme për më shumë kërkesa operimi
  • Tërheqje magnetike 
  • Dizajni ergonomik, pamja më e rehatshme, e efektshme, mund të përdoret për duart e majta dhe të djathta
  • Ndriçim i ftohtë imitues RGB i tubit të ftohur me ujë, 16.8 milion drita shumëngjyrëshe.

2,500 L

Parametrat e produktit:

1. Ndërfaqja: USB

2. Metoda e punës: fotoelektrike

3. Madhësia: 128x81x40mm

5. Pesha: rreth 166g

6. Metoda e lidhjes: USB me tel

7. Rryma e punës: më pak se ose e barabartë me 100mA

8. Tensioni i punës: DC 5V

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close