,

Primitivo Di ManduriaDOP Riserva


Primitivo Di ManduriaDOP Riserva

Kantina: Calitro

Zona e prodhimit:Puglia Itali​

Varietet: ​Primitivo

Alkool: ​14.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Vere e kuqe, 100% rrush Primitivo. Shije e ëmbël, me nota frutash.

Vjetërsimi në barrik Amerikane dhe Franceze për 12 muaj

5,500 L

SHOPPING CART

close