,

Nero Di Troia Novantaceppi


Nero Di Troia

Kantina: Novantaceppi

Zona e prodhimit:Puglia ​Itali

Varietet: ​Nero di Troja

Alkool: ​13%

Vol: 0.75​

Karakteristikat: Vere e kuqeme një shije të plote dhe aromatike. Ideale për tu shijuar me pjatat e mishit

1,300 L

SHOPPING CART

close