,

Verdeca Calitro


Verdeca

Kantina: Calitro

Zona e prodhimit:Puglia ​Itali

Varietet: Verdeca

Alkool: ​12.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat: Shije e freskët dhe me aromë të shkëlqyer, persistente

2,000 L

SHOPPING CART

close