,

Merlot Ca’Di Prata


Merlot Ca’Di Prata

Kantina: Ca’Di Prata

Zona e prodhimit: Friuli ​Itali

Varietet: ​Merlot

Alkool: ​13%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Vere e kuqe, 100% rrush merlot, me arome frutash manaferra dhe mjedra.

1,500 L

SHOPPING CART

close