,

Pinot Grigio Abbazia


Pinot Grigio

Kantina: ​Abbazia

Zona e prodhimit:Piemonte ​Itali

Varietet: ​Pinot Girgio

Alkool: ​12%

Vol: 0.75​

Karakteristikat: Shije e plotë dhe e freskët

1,200 L

SHOPPING CART

close