,

Fiano Novantaceppi


Fiano

Kantina: Novantaceppi

Zona e prodhimit:Puglia ​Itali

Varietet: ​Fiano

Alkool: ​12.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Vere e bardhë e plote me shije të freskët dhe aromatike

1,300 L

SHOPPING CART

close