,

Çantë Bange BG755I


Çantë Bange BG755I

• Çantë me material cilësor kundra ujit dhe gërvishtjeve

• Kapacitet i madh për udhëtime dhe palestër

• Dizajn për Classic Modern

• Ndarje në e thatë / e lagësht

• Material që çliron nxehtësinë

• Kapacitet i madh kompakt

• Ndarje për këpucë

• Mbushje shtesë për ndarjen e tabletave

• Rripa të rregullueshëm

• Ndarje laptopi 15.6”

• Zinxhirë me logo me cilësi të lartë

• Xhep i brendshëm

4,990 L

SHOPPING CART

close