-13%

Shirit LED RGB shumëngjyrësh


Shirit LED RGB shumëngjyrësh 10 ose 15 Meter i gjate

– Kontrolli në distancë: Mund të përdorni aplikacionin në telefon ose telekomandën infra red për të kontrolluar në distancë shiritin e dritës që përshtatet lehtësisht me gjendjen e dhomës.

2,590 L3,490 L

Përshkrimi:
– Vetë shiriti LED ka një ngjitës të fortë në mënyrë që të qëndrojnë shumë mirë i ngjitur në TV, dollapë dhe mure.
– Bluetooth për komandim nga telefoni në distancë prej 30 metrave largësi.
– Telekomanda infra red mund të rregullojë shumë ngjyra, duke përfshirë rgb, të bardhë, 16 ngjyra të tjera dhe shkëlqimin e tyre; Me 6 mënyra dinamike (automatike, blic, jump3, jump7, fade3, fade7) dhe 2 mënyra shpejtësie (të shpejta, të ngadalta) me telekomandë, ju mund të bëni që shiriti i dritës të shfaqë varietete të ndryshme të ngjyrave.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori:

SHOPPING CART

close