, ,

Peshore Elektronike Lenovo


2,490 L

Karakteristikat kryesore:

  • Dizajn pa ndërprerje

Dizajni i përsosur midis qelqit dhe bazës ABS mund të sigurojë që shkalla t’i rezistojë papastërtisë dhe lagështisë

  • Material sigurie

Xhami i zbutur, i cili është mjaft i fortë dhe nuk reziston, siguron platformë të fortë për peshimin

  • Ekran LED i fshehur

Ekran specifik LED i fshehur, teknologji e qartë dhe e shkëlqyeshme e emetimit të dritës mundëson leximin në çdo mjedis

  • Teknikat e Avancuara

Sensorë me strukturë E me precizion të lartë, mundëson një peshim të qëndrueshëm dhe të qëndrueshëm

  • . Regjistri i përgjithshëm shëndetësor

BIA – Analiza e rezistencës bio-elektrike, që mbështesin saktësisht 8 matje të trupit, ju ndihmon të dini më mirë për gjendjen e trupit tuaj

  • . Përputhshmëri e fortë

I pajtueshëm me iOS 8.0 ose plus, Android 4.4 ose plus, Bluetooth 4.2 ose plus

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close