, ,

Coolcold gaming pc laptop cooling pad, 4 led light


Coolcold gaming pc laptop cooling pad, 4 led light 

2,490 L

I dizajnuar për përdorim në lojëra, ky  ftohës i laptopit mund të mbështesë laptopët deri në 17 inç dhe më poshtë.

  2 porte USB me 1 kabllo USB falas, atëherë nuk do të humbisni asnjë pajisje USB me këtë jastëk ftohës të laptopit të lojrave.

Ky ftohës i laptopit me fuqi nusb ka 4 tifozë ftohës të laptopit me performancë të lartë 140 mm, 2 grupe ndërprerës të kontrollit të shpejtësisë së ventilatorit, mund të funksionojë me dy tifozë ose katër tifozë sipas dëshirës tuaj.

Dizajn ergonomik me 3 kënde shikimi të disponueshme për komoditetin më të madh në përdorim.

Panel masiv me rrjetë metalike për performancë super ftohëse.

Stuhia fryn gjithë nxehtësinë nën laptop nga poshtë-lart, me motor të heshtur dhe pa tifoz ftohës me zhurmë.

Dy versione të disponueshëm, me ose pa dritë në mes dhe dorezë në krye, dizajn i humanizuar.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close