,

Mouse T-WOLF V13 (Me Kabull)


Mouse T-WOLF optical, dizajn ergonomik dhe i rehatshem ne perdorim.

Lidhet me kompjuterin apo laptopin me kabull me koke usb (1200 DPI).

Rul që nuk rrëshqet, rrotullim të ndjeshëm.

Moduli i integruar i kundërpeshës. Pjesa e brendshme e mausit përdor një modul të peshës metalike për të përmirësuar qëndrueshmërinë e trupit dhe për ta bërë kontrollin tuaj më të qëndrueshëm.

490 L

SHOPPING CART

close