-25%
,

Tastier BK20 (Me kabull) Dalje USB


Tastiera BK20 me tela rezistente ndaj konsumit ju ndihmon të kryeni punën tuaj,në zyrë apo ne shtëpi. Struktura e plotë e tastit me bllok numrash për futje të shpejtë të të dhënave. Plug and play do të thotë thjesht futeni në portën USB dhe filloni nga puna. Dizajn i papërshkueshëm nga uji për të parandaluar çdo derdhje ose aksident që ndërpret punën tuaj. Përdor materiale ABS miqësore me mjedisin.

Tastiera përdor një qark membranor të mbyllur për të siguruar mbrojtje shtesë për t’u mbrojtur nga derdhjet dhe spërkatjet.

Dizajni ergonomik i çelësit me brazdë kundër rrëshqitjes dhe një funksion i rregullueshëm i animit i lejojnë përdoruesit të gjejnë një pozicion të rehatshëm me rregullim të lehtë të lartësisë. Kontura natyrale e tasteve e bën tastierën të rehatshme për kyçet dhe duart tuaja.

890 L 1,190 L

SHOPPING CART

close