, ,

Levë PS4 Wireless


Numri i modelit: PS4 Kontrolluesi pa tel

Platforma e pajtueshme: PS3

E aplikueshme për: PS4 dhe PC

USB a: USB 2.0 * 1

Mbështet karikimin pa tel për telefonin inteligjent: po

Materiale: ABS

Porta: USB

Lloji i ndërfaqes: Bluetooth

2,490 L

SHOPPING CART

close