-24%
, ,

Wifi Repeater Xiaomi


● Dy antena të jashtme të fuqishme me fitim të lartë japin mbulim më të gjerë dhe performancë më të mirë

Funksioni pa tel, bëni që mbulimi juaj pa tel të jetë më i madh

● Në përputhje me routerin e markave të tjera

Rate Shkalla e transmetimit: 300Mbps

● Lidhni deri në 64 pajisje për të përmbushur nevojat e të gjithë familjes

● Menaxhoni lehtë cilësimet e rrjetit tuaj me Xiaomi Mi WiFi APP

● Ky përforcues do të azhurnohet automatikisht pa ndonjë cilësim

● Plug and play, i lehtë për t’u përdorur

1,890 L 2,490 L

Lloji: Pa tel, wireless

Maks. Shkalla e të dhënave LAN: 300Mbps

Numri i modelit: Routeri Xiaomi Pro WiFi

Standardet dhe protokollet: Wi-Fi 802.11n

Funksioni: QoS

Portet LAN: 1

Portet WAN: 1 x10 / 100 / 1000Mbps

Numri i ndërfaqeve USB: Asnjë

Mbështet WDS: Jo

Mbështet WPS: Jo

Frekuenca e mbështetur nga Wi-Fi: 2.4G

Shkalla e Transmisionit 2.4G Wi-Fi: 300 Mbps

Standardi i Transmetimit Wi-Fi: 802.11n

Shkalla e transferimit me tel: Asnjë

Shkalla e transmetimit 5G Wi-Fi: Asnjë

Emri i markës: XIAOMI

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close