LV-WR08 Wireless-N Router


LV-WR08 Wireless-N Router

• 4 antena të jashtme ofrojnë lidhje të qëndrueshme me valë dhe mbulim optimal

• Konfigurimi i lehtë dhe shijoni një rrjet pa tel të sigurt

• Kriptimi i sigurisë me valë lehtësisht me një shtypje të butonit WPS

2,100 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close